Boerenlandvogelseizoen van start (De Groene Motor)

11-03-2021 18:02

Boerenlandvogelseizoen van start

Met de komst van de eerste grutto's en scholeksters, start ook het werk van alle boerenlandvogel vrijwilligers. Onmisbaar voor het hopelijke succes van vele broedparen in Zuid-Holland. De Groene Motor ondersteunt in deze periode met materialen, (online) cursussen, advies en helpende handen. Bekijk hier wat we doen, in welke gebieden en hoe jij ook kan helpen.

Nieuws en agenda 

Welke (digitale) cursus wil jij in 2021 volgen? 

De komende twee jaar wil De Groene Motor nieuwe cursussen aanbieden in verschillende thema's. Welke (digitale) cursus wil jij als vrijwilliger nu echt volgen om jouw activiteiten goed te kunnen doen? We horen het graag!

Geef jouw voorkeur door

Locaties gezocht voor Nature Impact Days 2021

Wil jij graag jongeren betrekken bij jouw groene initiatief? Meld je dan aan als locatie voor de Nature Impact Days. Met de Nature Impact Days organiseren we op 4 en 5 juni op zoveel mogelijk locaties natuurklussen gericht op jongeren. Als locatie werk je de komende maanden samen met een van de jongeren uit ons traineeship team om dat op te zetten.

Meer weten of aanmelden? 

 

Help jij op 20 maart een handje mee?

Dit jaar vindt de Landelijke Opschoondag, in aangepaste vorm, plaats. Doe mee en maak op zaterdag 20 maart een opschoon-ommetje. Vraag je vrienden en bekenden, hetzelfde te doen. Zo worden onze buurten zwerfafvalvrije schoonheden waar je lentekriebels van krijgt. En doen we het, op afstand toch nog samen!

Meer natuur op Nederlandse stranden

Project Het Groene Strand wil de natuur en natuurbeleving weer haar plek teruggeven op het strand. Stranden dragen bij aan de biodiversiteit in ons land. In het vloedmerk leven unieke plant- en diersoorten en vinden strandbroeders een plek om te broeden. 

Lees over het Groene Strand