De Groene Motor, Aan de slag, of misschien niet?

06-10-2020 12:36

Aan de slag, of misschien niet? 

We kijken terug naar een zomer waarin velen van ons buiten de handen uit de mouwen hebben gestoken. De hoop is er dat we dit met de aanpassingen kunnen blijven doen. Zoals iedereen kijken we bij alle projecten, evenementen en cursussen of deze wel of niet door kunnen gaan en met welke maatregelen.
We blijven, o.a. met de coördinatoren van locaties, kijken of en op welke manier de
 Natuurwerkdag begin november kan doorgaan. Bij nieuwe ontwikkelingen versturen we een extra nieuwsbrief en is er contact met de locatieleiders. 

Nieuws en agenda

Nieuw in de uitleen: thema gereedschaptassen

Een tas gevuld met gereedschap voor een specifieke klus. Ideaal om voor langere tijd te gebruiken. We starten met de thematassen: Snoeien en Opruimen. Bekijk de inhoud in de webshop van de gereedschapuitleen.

Bekijk inhoud snoeitas

Bosmaaien voor beginners

Voor de cursus bosmaaien 5 of 8 oktober zijn nog enkele plekken beschikbaar. Sluit aan en doe (her)nieuwde kennis op om veilig te maaien.

Bekijk de (cursus)agenda

Te mooi om niets mee te doen: Zoekkaart

Download het handige overzicht en ontdek welke bodemdieren leven in je tuin of op je balkon. Tel je gelijk mee voor de bodemdierendagen 2020

Download de zoekkaart

Nature Impact Days

Op meer dan 20 locaties in Zuid-Holland worden toffe natuurklussen georganiseerd voor én met  jongeren. Zoals op natuureiland Tiengemeten om het leefgebied van de Schotse Hooglanders te verbeteren. Volg de activiteiten van Nature Impact Days online en doe inspiratie op.

Nature Impact Days op Facebook

Vrijwilligersvacature op Nature Today?

Via het platform Zelfdoen in Zuid-Holland kunnen we jullie vacature ook delen met de app van Nature Today voor een groter bereik. Deel je interesse met collega Maartje en we zorgen gezamenlijk voor nieuwe helpende handen!

Mail je interesse

Scholenactie 'bloembollen voor bijen'

Dit voorjaar is ruim 145.000 euro opgehaald via een statiegeldactie bij de supermarkten van Lidl voor Nederland Zoemt. Dankzij de succesvolle actie kan Nederland Zoemt nu 3000 gratis bijvriendelijke biologische bloembollenpakketten aan scholen verstrekken. 

Vraag een pakket aan