De Groene Motor

07-01-2019 14:59

Vrijwillige voornemens 

Het voornemen voor 2019 van De Groene Motor? De huidige en nieuwe ondersteuning van vrijwilligers in het groen uitbreiden. Zoals nieuw (elektrisch) gereedschap met een verbeterde online uitleen. Een nieuwe Boerenlandvogeldag in combinatie met de bestaande Weidevogelvertrekdag voor Zuid-Holland. Nieuwe cursussen en natuurwerkdagen. 

Deel met ons wat jij vindt dat De Groene Motor zeker op de agenda moet hebben in 2019. Welke goede voornemens heb jij? 

De Groene Motor - info@degroenemotorzh.nl - Tel.: 015 215 4350

Goede voornemens? 

Dit jaar met meer mensen aan de slag!

Plaats je groepspagina op het platform ZelfDoen en maak je eigen vacature die wij delen in ons netwerk. Bekijk de kaart met groepen die je voorgingen. 

Meer informatie

Vaker met kinderen naar buiten

Denk je na hoe je kinderen kan betrekken bij je vrijwilligersactiviteiten? Drie locaties organiseerde in 2018 een Natuurklusdag en delen hun ervaringen. 

Over de Natuurklusdag

Inzetten voor de boerenlandvogels

In begin 2019 zijn we extra op zoek naar vrijwilligers die zich inzetten voor boerenlandvogels. Informatie en mogelijkheden genoeg!

Informatie boerenlandvogels

Onderneem actie tegen afval!

In de gereedschapuitleen vind je ook artikelen om vuil te ruimen en kindergereedschap. Met een groep aan de slag? Leen gratis gereedschap via de uitleen. 

Bekijk categorie vuilruimen

Meer cursussen en kennis

De eerste cursussen van 2019 zijn gepland! De cursus snoeien van fruitbomen start in februari of begin met online leren wanneer het jou uitkomt. 

Bekijk agenda 2019